Balhyo-cha 2018

PLN54.00
Tax included

Carefully selected for us by a Korean tea master, Ms Pak Seung-won. It is characterized by a delicate but significant, rich fruity and flowery taste. During the production the leaves are let to wilt naturally for at least 10 hours. When they become completely brown, they are dried and shaped. This is a unique Korean tea with highly oxidized leaves. It can be steeped at least four times using hot water.

Weight
Quantity

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Data sheet

Origin
Korea
Steeping
96°C, 2~3 min
Grade 
2019-03-05

Niesamowita

Do herbat koreańskich mam słabość, ale ta pobija wszystkie, jakie kiedykolwiek wcześniej piłem. Jest delikatna, ale jednocześnie pełna smaku i aromatu. Jest też cierpliwa w parzeniu.

You might also like