Nepal Jun Chiyabari Himalayan Spring

PLN74.00
Tax included

A tea from the leading Nepalese Jun Chiyabari garden, located 1650-2200 meters above sea level. A unique tea, it is an absolute best among all Nepalese teas that we could offer in our store. Its leaves are characterized by a slightly lower oxidization level than most black teas, which makes the infusion brighter, and its taste more delicate and flowery. It also has a distinct sweetness with muscatel tones. The tea wins its enthusiasts from the first tasting, with its one-of-a-kind flavor.

Weight
Quantity

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

The treatment of a black tea always has four basic phases: withering, fermentation (oxidation), curling and drying (roasting)

The infusion may sometimes have an intensive dark color, but more often it is a lively red one. The tea may be sold in several forms: Leaf Tea (best quality), Broken Tea, Powdered Tea or Dust Tea.

Attributes:

  • soothes the soul and clears the mind (includes Caffeine, known as Theine);
  • Theine strengthens the activity of digestive juices;
  • scientists believe that the ingredients of black tea may act as antioxidants, preventing the creation of cancerous substances within body cells.

Data sheet

Origin
Nepal
Steeping
90°C, 3~5 min
Grade 
2019-07-05

Świeża i delikatna

Ta herbata trafiła do Polski ubiegłego roku, a nadal zaskakuje świeżością i słodkawym smakiem. Bardzo delikatna, napar może wydawać się słaby sądząc po kolorze, ale smaku ma bardzo dużo.

You might also like