Balhyo-cha

54,00 zł
Brutto

Balhyo-cha (czyt.: Parjo-cza)

Wybrana specjalnie dla nas przez mistrzynię koreańskiej sztuki herbaty, panią Pak Seung-won.

Balhyo-cha charakteryzuje się łagodnym, choć wyrazistym i bogato owocowo-kwiatowym smakiem. W procesie produkcji młode liście poddawane są naturalnemu więdnięciu przez co najmniej dziesięć godzin. Kiedy stają się całkowicie brązowe, poddaje się je suszeniu i kształtowaniu.

To jedyna w swoim rodzaju herbata koreańska o wysokim stopniu oksydacji. Bardzo wydajna - można ją parzyć co najmniej cztery razy.

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Opis

Pochodzenie
Korea
Parzenie
96°C, 2~3 min
Gatunek 
2019-03-05

Niesamowita

Do herbat koreańskich mam słabość, ale ta pobija wszystkie, jakie kiedykolwiek wcześniej piłem. Jest delikatna, ale jednocześnie pełna smaku i aromatu. Jest też cierpliwa w parzeniu.

Zobacz także