• Nowy

Kokeicha

18,00 zł
Brutto
Ciekawostka z Japonii - zielona herbata, której liście poddane obróbce parą wodną pozbawiane są żyłek. Pozostałe w ten sposób części liści mielone są na proszek i łączone z pomocą wody i pasty ryżowej, następnie przepuszczane są przez praskę, która formuje je w zielone igiełki. Ich napar jest świeży, zielony, o delikatnym smaku.
Waga
Ilość

  • Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Polityka bezpieczeństwa (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady dostawy (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)
  • Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”) Zasady zwrotu (edytuj za pomocą modułu „Bezpieczeństwo klienta”)

Opis

Pochodzenie
Japonia
Parzenie
96°C, 2~3 min

Brak opinii użytkowników.

Zobacz także