Przed przyjazdem do Polski nie wiedziałam wiele o tutejszych zwyczajach związanych z herbatą, ale dzięki Herbaciarni poznałam wielu miłoŚników herbaty i miałam niepowtarzalną okazję doświadczyć kultury herbaty w miejscu wczeŚniej dla mnie tak bardzo odległym.
HerbatyCzas przynosi wiele okazji do skosztowania unikalnych herbat, umożliwia poznanie wszelkich oblicz herbaty oraz dostarcza niecodziennych doświadczeń podczas spotkań herbacianych.
Tylko tutaj mam możliwość kosztować unikatowe herbaty z całego świata, ręcznie wytwarzane herbaty z Japonii, herbaty etniczne z niedostępnych gór Wietnamu, czy herbaty wytwarzane przez tajwańskiego mistrza Lao Minga.
Po poranku spędzonym nad ceramiką, Andrzej Bero zabrał mnie do tego ciekawego miejsca. PróbowaliŚmy tutaj najbardziej egzotycznych i naprawdę dobrych herbat, jak na przykład japońskiego oolonga z Shizuoka.